...Ο θεός δίδαξε αγάπη ! Αγάπη είναι δύναμη ! δημοκρατία ! Δίκαιο ! Αν πιστεύεις Κάντην πράξη ! καιροί πονηρή δεν υπάρχει πίσω ! φώναξε ! ο Θεός είναι μαζί σου , είναι η δύναμη …... Κύριε Ιησού Χριστέ Υιε Θεού ελέησον μας
...Υπεραγία Θεοτόκε, σώσον ημάς...

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Ορθοδοξία ώρα μηδέν! Στη φυλακή οδηγείται ο ηγούμενος της παλαιάς αδελφότητας της Μ. Εσφιγμένου γ. Μεθόδιος



Ορθοδοξία ώρα μηδέν! Στη φυλακή οδηγείται ο ηγούμενος της παλαιάς αδελφότητας της Μ. Εσφιγμένου γ. Μεθόδιος



Ορθοδοξία ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ!


-Η ελληνική ΄΄δικαιοσύνη΄΄ στέλνει στη φυλακή Αγιορείτη γέροντα και ανέχεται τα εγκλήματα και κάθε κακοποιό που ελευθερώνει καθημερινά…

 Για αυτό, οι δικαστές θα λογοδοτήσουν; Διότι, κι οι κρίνοντες ΚΡΙΝΟΝΤΑΙ!!!

Όσο για την Ορθόδοξη Εκκλησία: Ορισμένοι ρασοφόροι να πετάξουν τα ράσα και να πάνε σπίτια τους. Αρκετά με την υποκρισία!

 ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ …. ΠΟΥ ΣΤΙΓΜΑΤΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΧΓΡΟΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ  »ΜΟΝΑΧΙΣΜΟΥ», ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΜΕΙΝΕ!

Με καρτερική υπομονή αντιμετώπισε ο Ηγούμενος της παλαιάς αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου, Αρχιμανδρίτης Μεθόδιος, την δικαστική απόφαση με την οποία οδηγείται στη φυλακή.

Κύκλοι του γέροντα που μίλησαν στο ΒΗΜΑ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ είπαν : »Ο γέροντας περιμένει να πάνε να τον συλλάβουν. Ζει σε πελάγη ευτυχίας. Δεν αναστατώθηκε καθόλου. Η απόφαση αυτή είναι κατευθυνόμενη και την περιμέναμε.»

Αναλυτικά:

Είδηση που σόκαρε την παγκόσμια Ορθοδοξία:Σε ποινή φυλάκισης 20 ετών καταδικάστηκε από το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ο ηγούμενος της παλιάς Αδελφότητας της Ιεράς Μονής Εσφιγμένου του Αγίου Όρους, για τα επεισόδια με τις μολότωφ που εκτυλίχθηκαν τον Ιούλιο του 2013 στο αντιπροσωπείο (κονάκι) της Μονής, στις Καρυές.

Για τα επεισόδια καταδικάστηκε και ένας ακόμη μοναχός της ίδιας Αδελφότητας.

Τις επόμενες μέρες θα εκδοθούν εντάλματα που θα αποσταλούν στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα, ώστε να συλληφθούν οι φυγόποινοι μοναχοί, που βρίσκονται στο Άγιο Όρος και να οδηγηθούν στη φυλακή.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση που εκδόθηκε τα μεσάνυχτα, οι δύο καταδικασθέντες ζηλωτές μοναχοί -που δεν παρέστησαν στο δικαστήριο και εκπροσωπήθηκαν από πληρεξούσιο δικηγόρο- οδηγούνται στη φυλακή, καθώς το δικαστήριο δεν χορήγησε ανασταλτικό αποτέλεσμα στην εκτέλεση της ποινής.


Video